Monday, 16 May 2011

Camner gigiepagar bole ada blog???

Hi my dear friends..

ehem-ehem..cam nervous jek kn sebab 1st time blogging..hehe..cam terpakse jerk ade blog kn?? Hasrat dh lama, tapi kuburkan sementara sebab bz ngadap TV walaupun cerita tak best..layan aje..ok back to the basic..

Tiba-tiba aku ade blog ni sebab sorang kawan kamching aku ni lah, (aku panggil MakNenek)dah x tahan dengar aku duk cerita ke bebel  ntah apa-apa jerk kat dia..Then dia suggest aku create a blog. Katanya blog tu khas untuk aku buat sambung bebel or cerita aku yg sampai dia dah pakai tongkat pun tak kan habis...walaupun tak ada sorang pun nk baca, takpe nanti dia baca bila lapang...

So, terhasil lah blog gigiepagar ni tanpa pengetahuan dia..(tak nak bagitau dia nanti aku dah tak bole cerita kisah hikayat fantasi aku..hehehe)..and the last pesanan dia yang aku ingat sepanjang dia bebel.."Tapi ko jgn lupa tiap page mesti ade kisah aku"..hahahaha..ko ingat ko lagenda aku nk hadap cerita ko tiap masa..silap-silap blog aku takde orang nk follow..adoii..itu lah kawan terbaik yang pernah aku ade walaupun kadang-kadang rase nk penampar je dia tu..

Ok lah you all..nk sedap kan ati maknenek tu..nanti aku cerita lah kisah dia setelah 5 tahun kitorang berpisah dan kini baru berjumpa..macam-macam ok..yang bole di jadikan pengajaran..Insyaallah.

Dan untuk you all..thanks a lot bagi support dengan mengikuti cerita aku yang x brape nk best ni..ni baru sikit tau..hehe..ada salah dan silap sila beri tunjuk ajar..aku budak baru belajar..I love you all. 



5 comments:

  1. Cun la, slamat berblogging...

    ReplyDelete
  2. Dim ~ Thanks..mtk Dim tunjuk ajar..)=

    Padlie ~ Thanks Padlie..follow u.

    ReplyDelete
  3. miss la majid gigi pagar : salam pekenalan!!! ('',) ai datam dari blog bro dim...KIP IN TAC...hope enjoy dalam ber blog...SELAMAT BERKAWAN TAU!!! koh koh koh

    ReplyDelete
  4. Hi Bro_Monday..slamat berkenalan and berkawan jgk..Thanks coz singgah blog ala kadar nih..mtk jugak tunjuk ajar bro untuk improve my blog..peace!!

    ReplyDelete

apa kata bagi nasihat,pandangan,bantahan,teka-teki,leteran n etc sepatah dua kata..banyak pun boleh lah..

Terima kasih..Datang Lagi yer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...